...

Zorunlu Yaz Stajı Duyurusu !!!

Zorunlu Yaz Stajını Ödev/Proje Olarak Yapmak İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine !!!

* Zorunlu Yaz Stajını ödev/proje olarak yapmak istediği ile ilgili dilekçeyi sitemizde yer alan Öğrenci Sekmesi / Dilekçe ve Formlar Kısmındaki "Staj Ödev/Proje Başvuru Dilekçesi" ulaşarak doldurması ve en geç 22/07/2020 mesai bitimine kadar Yüksekokul müdürlüğümüze ulaştırması gerekmektedir.

* Öğrencilerimiz "Staj Ödev/Proje Başvuru Dilekçesini" eksiksiz olarak doldurup imzaladıktan sonra elden teslim edebilir veya posta yoluyla üniversitemizin "Çukurova Üniversitesi Pozantı Meslek Yüksekokulu Zafer Mah. Şehit Esat Körkün Sok. No : 3/A Pozantı/ADANA" adresine gönderebilir. 22/07/2020 tarihinden sonra ulaşan veya farklı yollardan (e-posta, sosyal medya vb.) gelen dilekçeler dikkate alınmayacaktır.

* Stajlarını ödev/proje olarak yapacak öğrencilerimizin ödev/projelerini nasıl hazırlayacakları ile ilgili duyuru dilekçeler yüksekokulumuza ulaştıktan sonra web sitemizde yapılacaktır.