...

2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Meslek Yüksekokulu’muzda 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Okul 1. si Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencisi Hüseyin ÖZKAYA;  2. si Bahçe Tarımı Programı Öğrencisi Tuğçe GÜNGÖR ve 3. sü yine Bahçe Tarımı Programı öğrencisi olan Emine KILINÇ’a diplomaları ve başarı belgeleri ile plaket ve hediyeleri 23 Temmuz 2020 Perşembe günü Covid’19 pandemisi nedeniyle öğrenciler ve Akademik Personelin katıldığı sade bir törenle verildi.

Okulumuz Müdürü Prof. Dr. Semih TANGOLAR, yaptığı konuşmada bu mutlu günlerinde, öğrencilerimizi başarıları nedeniyle Yüksekokulumuz Akademik ve İdari Personeli adına tebrik ederek başarılar diledi. Öğrencilerimizin zorlu hayat mücadelesinde önemli bir aşamayı atlattıklarını,  iki yıllık yorucu bir süreci çalışkanlıkları, harcadıkları yoğun emek ve özveri ile başardıklarını ve diploma almaya hak kazandıklarını belirten Okul Müdürümüz, öğrencilerin başarılarında ailelerinin ve hocalarının destek ve özverilerinin büyük payı olduğuna vurgu yaparak kendilerine teşekkür etti. Prof. Dr. Semih TANGOLAR, mezunlarımıza, “Sizler artık bizimle aynı hedefe yürüyen meslektaşlarımız olarak hayata devam edeceksiniz. Çukurova Üniversitesi'nden aldığınız diplomanızın değerinin farkında olunuz ve sizlere birçok kapıyı açacağını unutmayınız. Daima çalışkan ve üretken, iyi ve ülkesi ve milleti için yararlı olma adına çaba harcayan bireyler olacağınızdan şüphemiz yoktur. Zorlu hayat yolculuğunuzda, sizlerin daima yanında olacağımızdan, desteklemeye devam edeceğimizden şüpheniz olmasın” diye seslenerek sözlerini öğrencilerimize sağlık, başarı, mutluluk ve güzel bir hayat dilekleriyle tamamladı.