...

2017 - 2018 Güz Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanıyla Yatay Geçiş Başvuru Bilgileri

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI

2017 – 2018 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında üniversitemiz programlarına Yükseköğretim Kurumları Arasında Ön Lisans ve Lisans Düzeyinde Yatay Geçiş Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin Ek Madde-1 uyarınca merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş başvurusu için gerekli belgeler, başvuru tarihleri ve diğer hususlar aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.

USUL VE ESASLAR

Ek Madde-1 uyarınca merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş kontenjanları; her sınıf için ilgili yılın ÖSYM Kılavuzunda öngörülen öğrenci kontenjanının %30’u kadar olmak üzere, yatay geçişler Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenenusul ve esaslarauygun olarak yürütülür.

İSTENEN BELGELER

1- Başvuru dilekçesi

2- ÖSYS Sonuç Belgesinin internet çıktısı.

3- Kayıtlı olduğu üniversiteden aldığıöğrenci belgesi

4-Transkript ve ders içerikleri (İntibak ve Muafiyet İşlemleri için)

5-Daha önce Merkezi Yerleştirme Puanıyla yatay geçiş yapmadığını gösterir belge.

BAŞVURU TARİHİ VE YERİ

- Başvurular, istenen belgeler tamamlanmış olarak;1 Ağustos-15 Ağustos2017tarihleri arasında yapılacaktır.

- Başvurular, aşağıda iletişim bilgileri bulunanMeslek Yüksekokulu için ilgili Yüksekokul Müdürlüklerine şahsen veya posta ile yapılabilir. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Pozantı MYO

Pozantı /ADANA