...

Bahçe Tarımı öğrencileri ile Fide ve Süs Bitkileri Firmalarında teknik gezi düzenlendi.

Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Bahçe Tarımı Programı öğrencileri ile Öğr. Gör. İlkay ŞEN gözetiminde Dinamik Fide, Tarsus Fide, Flora Times, Rosland Tarım Sera, Garden Koala ve Yonca Fide firmalarına teknik gezi düzenlenmiştir.

Öğrencilerimizin bu gezisi; fide üretim tesislerinin gezilerek yeni tekniklerin görülmesi, modern alet ekipmanlarının tanınması, Yönetici ve çalışanlarla bilgi alışverişinin yaparak kendileri için faydalı bilgiler edinilmesi ve Mezun olduktan sonra çalışabilecekleri bir kısım sahaların tanınması açısından teknik gezimiz çok yararlı geçmiştir.

Bizlere bu imkanı veren firma yöneticilerine ve araç temini konusunda yardımcı olan Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Aytekin’e teşekkür ederiz.

Öncelik Hayatın, öncelik yayanın.